Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Festoni ditëlindjen tuaj në kinema!

Ditëlindja në kinema !


Paketa e ditëlindjes përfshin :

  • Personi që ka ditëlindjen përfiton falas biletën dhe Menunë e Ditëlindjes (Kokoshkë M + Pije 0,4 L + Kinder)
  • Të gjithë miqtë tuaj që zgjedhin Menunë e Ditëlindjes do ta përfitojnë biletën e kinemasë me çmim të reduktuar, duke filluar nga 400 lekë.
  • Këndi i ditëlindjes (tavolina, karrike, lojra) është në dispozicionin tuaj


Për filmat me metrazh të zgjatur apo 3D duhet bërë një pagesë shtesë.


Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë anëtarët e Klubit Familjar të Filmit 7 ditë përpara dhe 7 ditë pas ditëlindjes së fëmijës. Numri minimal është pesë persona.

Aplikimi: Kërkesa për rezervimin e biletave të kinemasë duhet bërë online ose në e-mail tonë kinema@cineplexx.al