Trailer

Traileri i javës

La La Land

, Komedi | 128 Minuta

Filmi fillon më: 05.01.2017

Aktorë: Emma Stone, Ryan Gosling, John Legend, J.K. Simmons

Një pianist xhazi në Los Angeles bie në dashuri me një vajzë që aspiron të bëhet aktore.

Kërko për trailera të tjerë

Rendit :
American Pastoral Trailer 1
23.03.2017 Dramë Detajet e Filmit
Bukuroshja dhe Bisha Trailer 1
16.03.2017 Fantazi Detajet e Filmit
Deadpool Trailer 1
11.02.2016 Aksion, Fantazi Detajet e Filmit
Fast & Furious 8 Trailer 1
13.04.2017 Aksion Detajet e Filmit
Gogëlushët: Fshati i Fshehur Trailer 1
30.03.2017 Animacion Detajet e Filmit
Guardians of the Galaxy Vol. 2 Trailer 1
04.05.2017 Aksion, Fantazi Detajet e Filmit
Jack Reacher: Never Go Back Trailer 1
20.10.2016 Aksion, Triller Detajet e Filmit
Kong: Skull Island Trailer 1
09.03.2017 Aventure, Fantazi Detajet e Filmit
Logan Trailer 1
02.03.2017 Aksion, Fantazi Detajet e Filmit
Patriots Day Trailer 1
16.03.2017 Dramë, Triller Detajet e Filmit
Power Rangers Trailer 1
23.03.2017 Aksion, Fantazi Detajet e Filmit
Rings Trailer 1
16.02.2017 Horror Detajet e Filmit
Rock Dog Trailer 1
02.03.2017 Animacion, Komedi Detajet e Filmit
Vaiana Trailer 1
24.11.2016 Animacion, Aventure Detajet e Filmit
Zootropoli Trailer 1
03.03.2016 Animacion, Familjar Detajet e Filmit