THOR: RAGNAROK

THOR: RAGNAROK

Prepremierë

Ditën e mërkurë, data 25 tetor, ora 20:00 ju presim në prepremierën e filmit Thor: Ragnarok, në Cineplexx!

Thor: Ragnarok

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):
Thor: Ragnarok