FLAKËT E PARISIT

Flakët e Parisit, BOLSHOI, 2018

4 MARS 2018

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2018/03/04.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMNë epokën e Revolucionit Francez, Jeanne dhe vëllai i saj Jérôme largohen nga Marseja drejt Parisit, në mbështetje të lëvizjeve revolucionare që kanë zaptuar kryeqytetin. Gjatë luftimit për liri, që të dy ata njohin dashurinë.


Flakët e Parisit (Balet), Bolshoi, 2018

Në epokën e Revolucionit Francez, Jeanne dhe vëllai i saj Jérôme largohen nga Marseja drejt Parisit, në mbështetje të lëvizjeve revolucionare që kanë zaptuar kryeqytetin. Gjatë luftimit për liri, që të dy ata njohin dashurinë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):
Flakët e Parisit (Balet), Bolshoi, 2018