Klubi Familjar i Filmit

Shijoni të gjithë avantazhet si anëtarë i klubit familjar të filmit (nën 14 vjeç)


klubi familjar i filmit

  • Anëtarësim FALAS
  • Kartën e klubit FALAS (merret vetëm në kinema)
  • Çmimi i biletës për fëmijët vetëm 350 LEK*
  • Kokoshka falas për fëmijët
  • Informacione për filmat dhe eventet
  • Biletë për prindërit vetëm 450 nëse vinë para orës 17:00
Klubi Familjar i Filmit ju sjell argëtim , lojra dhe zbavitje për të gjithë familjen.E vlefshme për fëmijët deri në 14 vjeç.

>> Regjistrohu tani!

* Kjo është e vlefshme vetëm nëse prezantoheni me një kartë të klubit familjar të filmit dhe vetëm për filmat që janë vlerësuar nën moshën 14 vjeç.

Tarifat nuk janë të vlefshme për filmat e tjerë dhe me ofertat e tjera.Për filmat me kohëzgjatje shumë të madhe si dhe ato 3D mund të kërkohet ndonjë pagesë shtesë

FFC Card


Festo datëlindjen tënde në kinematë tona

Festoni si familje në datëlindjen e fëmijëve tuaj në një nga sallat tona.Klikoni këtu për të zbuluar se çar Cineplexx ka rezervuar për ju


Fakte & Pyetje për Klubin Familjar të filmit

Keni akoma diçka të paqartë? Kliko këtu për të parë pyetjet më të shpeshta që bëhen si dhe përgjigjet e tyre.