Daddy's Home 2

24.11.2017

Vjen në Cineplexx filmi "Daddy's Home 2". Brad dhe Dusty duhet të merren me baballarët e tyre pengues e ndërhyrës gjatë pushimeve dimërore.

Kuici ju jep mundësinë të fitoni dy bileta falas. Fituesit e kuicit do të shpallen në datë 30 nëntor në orën 17:00.Fituesit e kuicit Daddy's Home 2 janë:

Gerta Naka
Albi Minarolli

Ju falenderojmë për pjesëmarrjen tuaj!

Cineplexx App për iOS dhe Android

Mirë se vini në botën tonë të kinemasë që nga viti 1967 - tani edhe në aplikacione mobile.

Te Eventet

Dita e Kinemasë

Dita e Kinemasë çdo të hënë në Cineplexx. Ndiqni filmat tuaj të preferuar me çmime speciale!

Te Eventet