STAR WARS: THE LAST JEDI

STAR WARS: THE LAST JEDI

Prepremierë

Ditën e mërkurë, data 13 dhjetor, ora 19:00, një prepremierë e jashtëzakonshme e filmit Star Wars: The Last Jedi, dy ditë përpara premierës amerikane, në Cineplexx.


Biletat në shitje!

Bli biletën tënde për shfaqjen prepremierë të filmit Star Wars: The Last Jedi:

• Online, nëpërmjet kartës Cineplexx Bonus Card
• Pranë sporteleve tona në TEG

Star Wars: The Last Jedi

Pasi hodhi hapat e saj të parë në një botë më të madhe në "Star Wars: The Force Awakens", Rey vazhdon udhëtimin e saj epik me Finn, Poe dhe Luke Skywalker në këtë kapitull të rradhës të sagës.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Programi do të bëhet publik së shpejti

Star Wars: The Last Jedi