Klubi i së Enjtes

Klubi i së Enjtes

Paguani me kartën tuaj CBC dhe përfitoni çmime edhe më të ulëta çdo të enjte.


Kur rimbushni kartën tuaj Cineplexx Bonus Card me 2.500, 5.000 ose 7.500 Lekë tek arka, ju mund të bleni me të biletat tuaja (në banak dhe online) si dhe produktet nga banaku.


PAKETA E KLUBIT TË SË ENJTES

-Tani, ju do të mund të përfitoni çmime edhe më të ulëta me paketën “Klubi i së enjtes”.

-Paketa do të jetë e disponueshme çdo të enjte dhe do të kushtojë vetëm 1500 Lekë nga 1810 Lekë, për të gjithë ata anëtarë të CBC që paguajnë me kartë.

-Paketa përbëhet nga 2 bileta dhe një Menu të përbërë nga një Pop Corn XL dhe dy pije freskuese 0,5L (Coca Cola, Fanta, Sprite ose ujë).