DOCTOR STRANGE

DOCTOR STRANGE

Prepremierë

Ditën e mërkurë, data 2 nëntor, ora 20:00 ju presim në prepremierën e filmit Doctor Strange, në Cineplexx!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Doctor Strange

Një neurokirurg me një karrierë të shkatërruar niset për të ndrequr duart e tij dhe e gjen veten duke mbrojtur botën nga kërcënime të dimensioneve të ndryshme.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Doctor Strange