LA TRAVIATA

LA TRAVIATA, MET 2016

11 MARS 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2016/17 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONSonya Yoncheva këndon një nga heroinat më të dashura të operas, kurtizanen tragjike Violetta, rolin ku ajo triumfoi në skenën e MET në
vitin 2015, përkrah Michael Fabiano, si e dashura e tij, Alfredos dhe Thomas Hampson në rolin e të atit, Germont.
Dirigjon Nicola Luisotti.


La Traviata

Sonya Yoncheva këndon një nga heroinat më të dashura të operas, kurtizanen tragjike Violetta, rolin ku ajo triumfoi në skenën e MET në vitin 2015, përkrah Michael Fabiano, si e dashura e tij, Alfredos dhe Thomas Hampson në rolin e të atit, Germont. Dirigjon Nicola Luisotti.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):
La Traviata