Ladies Night

Ladies Night - Fifty Shades Freed

Eventi Ladies Night rikthehet në Cineplexx për filmin "Fifty Shades Freed".

Ju presim ditën e enjte, 8 shkurt, ora 20:00 në premierën e filmit Fifty Shades Freed.

Çmimi 500 lekë
Ladies Night është një event special që Cineplexx sjell në premiera të rëndësishme botërore.

Fifty Shades Freed

Anastasia Steele duhet të përshtatet jo vetëm me jetën e saj të re si e martuar por dhe më jetën luksoze të bashkëshortit të saj, e me natyrën e tij poseduese.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):
08.02.2018
Fifty Shades Freed