Filmi fillon më: 16.03.2017

Beauty and the Beast

American Pastoral
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

American Pastoral

Chips
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

Chips

Life
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

Life

Power Rangers
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

Power Rangers

Filmi fillon më: 30.03.2017

Smurfs: The Lost Village

American Pastoral
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

American Pastoral

Chips
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

Chips

Life
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

Life

Power Rangers
Sot në Cineplexx Tirana East Gate(TEG)

Filmi fillon më: 23.03.2017

Power Rangers

Filmi fillon më: 30.03.2017

Smurfs: The Lost Village

Filmi fillon më: 30.03.2017

Hell or High Water

Filmi fillon më: 30.03.2017

Ghost in the Shell

Filmi fillon më: 30.03.2017

Hell or High Water

Filmi fillon më: 30.03.2017

Smurfs: The Lost Village

Filmi fillon më: 06.04.2017

Going in Style

Filmi fillon më: 06.04.2017

The Shack

Filmi fillon më: 09.04.2017

Një Hero i Kohës Tonë

Fillimi i Eventit: 08.10.2016

Sezoni i Metropolitan Opera, 2016/2017

Fillimi i Eventit: 16.10.2016

Sezoni i Baletit të Bolshoit 2016/2017

Fillimi i Eventit: 02.03.2017

Best of 2016

Fillimi i Eventit: 25.03.2017

IDOMENEO, MBRET I KRETËS, MET 2016

Fillimi i Eventit: 09.04.2017

NJË HERO I KOHËS TONË, BOLSHOI 2016

Fillimi i Eventit: 22.04.2017

EUGJEN ONJEGIN, MET 2016

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

Një përshtatje e përrallës së Disney, rreth një princi bishë dhe një vajze të re, që bie në dashuri me të.

Më shumë
Collide

Collide

Një udhëtues amerikan përfshihet në një rreth trafikantësh droge si shoferi i tyre, por ai përfundon në kërkim nga punëdhënësit e tij përgjatë gjithë autostradës së Koln.

Më shumë
Logan

Logan

Në të ardhmen e afërt, Logan tashmë i plakur kujdeset për Profesorin X të sëmurë, në një strofull në kufirin Meksikan. Por, përpjekjet e Logan për t’u fshehur nga bota dhe trashëgimia e tij u afrohen fundit, kur një mutante e re mbërrin, e cila ndiqet nga forcat e errëta.

Më shumë

Na Ndiqni

Kliko